25 Απριλίου, 2024

Astos.gr

Σημείο Ενημέρωσης

Αμύνταιο: Ξεκινάει το έργο υπογείωση δικτύου ηλεκτροδότησης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου ότι από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ξεκινάει η υλοποίηση του έργου υπογείωσης δικτύου ηλεκτροδότησης στην πόλη του Αμυνταίου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν επί των οδών (οδόστρωμα και πεζοδρόμια): 28ου Συντ. Πεζικού, Αμύντα, Μοναστηρίου, Συντ. Παπαπέτρου, Γρ. Νικολαΐδη καιΙ. Δραγούμη και επί των Πλατειών (οδόστρωμα και πεζοδρόμια) Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Μακρή και Μόδη, (συνημμένο στο παρόν 1οσχέδιο).

Παράλληλα, ξεκινάει η υλοποίηση της Β’ Φάσης του έργου «Αναπλάσεις οικισμών – βελτιώσεις οδοποιίας Δήμου Αμυνταίου» το οποίο αφορά εργασίεςανάπλασης του κέντρου της πόλης του Αμυνταίου. Για τις ανάγκες κατασκευής του προαναφερόμενου έργου έχουν εγκριθεί και θα εφαρμοστούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Πλατείες Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Μακρή, με αποκλεισμό κυκλοφορίας της οδού έμπροσθεν τουπαλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου (συνημμένο στο παρόν 2ο σχέδιο).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας –σήμανσης, τις υποδείξεις του Αστυνομικού Τμήματος  Αμυνταίου και των Υπηρεσιών του Δήμου για την αποφυγή ατυχημάτων σε οχήματα ή πεζούς.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *