25 Απριλίου, 2024

Astos.gr

Σημείο Ενημέρωσης

Με την Υποψήφια Ευρωβουλευτή κ. Βίκυ Φλέσσα συνεδρίασε η Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Παρουσία της Υποψήφιας Ευρωβουλευτή κ. Βίκυς Φλέσσα συνεδρίασε την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00 η Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
 
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης καταστήσαμε κοινωνό των προβλημάτων της Φλώρινας την Υποψήφια Ευρωβουλευτή με την οποία συζητήθηκαν προτεινόμενες λύσεις και δράσεις για την λύση των προβλημάτων, για την ανάπτυξη του τουρισμού και για την στοχευμένη απορρόφηση κονδυλίων από ευρωπαϊκά προγράμματα για την Π.Ε. Φλώρινας. Η κ. Φλέσσα έχοντας πλήρη εικόνα και γνώση των περισσότερων από τα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας, ανέλυσε ιδέες και προτάσεις της για την ανάπτυξη του νομού μας και δήλωσε ότι θα είναι πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεχή συνεργασία με την ΔΕΕΠ και τους ανθρώπους της περιοχής μας!!
 
Αμέσως μετά την συνεδρίαση, την19:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Φλώρινας (Νέο Πάρκο), ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Βίκυς Φλέσσα με τίτλο “Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;”. Εκεί η κ. Φλέσσα παρουσίασε το βιβλίο της και συνομίλησε με το κοινό.
 
Την παρουσίαση του βιβλίου προλόγισε η Δρ Όλγα Μούσιου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε η Δρ Ειρήνη Κουρεμένου, πρόεδρος της ΕΜΑΕΦ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *