25 Απριλίου, 2024

Astos.gr

Σημείο Ενημέρωσης

Σε καταγραφή προβλημάτων, δια στόματος γυναικών…, προχώρησε η Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας κι η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, χθες 8 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας!!!

Σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου, γιορτή της γυναίκας, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με δραστήριες γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις δομών υγείας του Αμυνταίου. Γυναίκες που υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς. Με πρωτοβουλία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Φλώρινας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Νίκο Ευαγγέλου, τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Παπαμιχαήλ, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου κ. Γιώργο Τσιρώνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Ηλιάδη και τον εθελοντή συνεργάτη της ΔΕΕΠ κ. Μπάμπη Μανουδάκη, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και το Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. Αμυνταίου.
 
Στις συναντήσεις μας στο Κέντρο Υγείας, με τη Διευθύντρια κ. Αλεξανδρίδου Ελένη και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια κ. Κουρτπαρασίδου Σοφία συζητήθηκαν και καταγράφηκαν μικρά και μεγάλα προβλήματα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, μιας δομής πολύτιμης για τον Δήμο μας, η οποία, κατά γενική ομολογία, έχει αναβαθμιστεί σημαντικά χάρη στις προσπάθειες της Διεύθυνσης και του προσωπικού της!
 
Πολύ γόνιμη επίσης, ήταν κι η συζήτηση στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου με την Διευθύντρια κ. Σταυριανού, με την εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Γιώτα Πηχτράκη και με νοσηλεύτριες της μοναδικής, για την βόρεια Ελλάδα, δομής του ΚΕΦΙΑΠ!!
 
Συζητήθηκαν και καταγράφηκαν προβλήματα ενώ προτάθηκαν από την διεύθυνση και τους εργαζόμενους, λύσεις και δράσεις για την αντιμετώπιση τους.
Κοινή διαπίστωση ότι πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν με ισχυρότερη βούληση από τοπικούς φορείς αλλά και την ανάπτυξη κι ενίσχυση του εθελοντισμού!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα Bellouto για την ευγενική χορηγία των γλυκισμάτων που προσφέραμε στο προσωπικό και τους ασθενείς του ΚΕΦΙΑΠ και του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου!!
 
ΔΕΕΠ Φλώρινας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ακούμε – Καταγράφουμε –
Προτείνουμε – Διεκδικούμε