25 Απριλίου, 2024

Astos.gr

Σημείο Ενημέρωσης

Mποδοσάκειο Νοσοκομείο: Παρέμβαση του Συνδυασμού της κ . Ζεμπιλιάδου μαζί με τον Καραπίντσιο Βασίλειο (επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών και μέλους της ΕΛΟΚ) και την Πρωτοβουλία Πολιτών στο Μποδοσάκειο, για το πρόβλημα της Ογκολογικής

Αλήθεια κ. Πλακεντά, κ. Καραβασίλη, κ. Σπόντη (είστε και Ιατρός), κ. Χαρακτσή (και εσείς επίσης Ιατρός), κ. Μιχάλη Παπαδόπουλε, κ. Μασμανίδη εξ αριστεροδεξιών και οι υπόλοιποι κύριοι.

Που είστε, υπάρχετε;

Δεν θα πάρετε θέση για την Ογκολογική, ζείτε στον κίτρινο πλανήτη και από εκεί πηγάζει η αδιαφορία σας;

Ή θεωρείτε εξασφαλισμένη τη μαρμίτα με το πιλάφι και δε βαριέσαι αδελφέ!


Πριν λίγες ημέρες, ο τέως Δήμαρχος έβαλε παπαγάλους να διασπείρουν ειδήσεις ότι έχει λυθεί το ζήτημα με την Ογκολογική, κολοκύθια μετά ριγάνεως.

Χθες είμασταν στο Μποδοσάκειο και συναντήσαμε το επιτελικό προσωπικό, η Διοικήτρια μόλις αντελήφθη ότι πηγαίνουμε εξαφανίσθη, μεταφέροντας διά αντιπρόσωπου της ότι έχει συνάντηση στην ΥΠΕ.

Το φαινομένον ονομάζεται ευθυνοφοβία, όταν κατέχεις μια θέση σε ένα οργανισμό την τιμάς και δεν Μητσοτακίζεις (ακολουθεί τα βήματα του κ. Παπασωτηρίου).

Δικαίωμα της ασφαλώς και δικαίωμα μας να ασκούμε κριτική για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Υ.Γ.

Κύριε Δήμαρχε καταφέρατε να χαλάσετε τον πιο ενεργό Σύλλογο της Πόλεως, το Σύλλογο Καρκινοπαθών, εύγε! Η πινακίδα του Συλλόγου είναι πετάμενη στο υπόγειο μαζί με το κουφάρι του Συλλόγου, στο υπόγειο του Δημαρχειακού μεγάρου και πάλι εύγε και όσον αφορά το κείμενο που δώσατε να υπογράψει εν λευκώ ο κύριος Τσιμπραηλίδης, μη έχοντας συναίσθηση τι κάνει και πάλι εύγε!! Είστε τραγικοί!!!

Το Μποδοσάκειο, μοιάζει με ένα αυτοκίνητο που κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έχει βλάβη.

Δεν μπορεί να ανακοπεί η ταχύτητα, κινείται ανεξέλεγκτα και εμείς ευχόμαστε κατά τη σύγκρουση να συμβεί το καλύτερο.

Επιμύθιον

Να σταθούμε στην τοποθέτηση της κ. Ζεμπιλιάδου, η οποία έθεσε την πολιτική διάσταση του προβλήματος, που είναι η υποστελέχωση (γνώριμο φαινόμενον πλέον όλου του ΕΣΥ) της Ογκολογικής και ένα ενδεχόμενο περαιτέρω αποδυνάμωσης με την απόσπαση της Ογκολόγου θα αποβεί μοιραίο.

Επίσης έθεσε ένα πολύ σημαντικό θέμα λέγοντας: Υπάρχει ένα δισεκατομμύριο στην Περιφέρεια, πρέπει να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες στη γερασμένη Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, είναι πιο σημαντική η υγεία από τα πεζοδρόμια και τα παρτέρια με τα λουλούδια, ως εκ τούτου να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία που νοσεί.

Από μεριάς της Πρωτοβουλίας Πολιτών ευχαριστούμε την κυρία Ζεμπιλιάδου για τη γόνιμη παρέμβαση της, από την οποίαν πρέπει να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να σώσουν την Εορδαία, το Νομό Κοζάνης και την Περιφέρεια.

https://ptolemais-post.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *