7 Μαΐου, 2024

Astos.gr

Σημείο Ενημέρωσης

Σύσσωμα στα Γιάννενα τα τμήματα του Αμύντα Αμυνταίου

Στα Γιάννενα θα ταξιδέψουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 τα τμήματα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, για να δώσουν μια σειρά επίσημων αναμετρήσεων με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Ιωαννίνων. Η αρχή θα γίνει το πρωί με τα (ηλικιακά) τμήματα, μίνι, Παγκορασίδων Β’ και Παμπαίδων Β‘, ενώ στις 15:00 είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο αγώνας της ανδρικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβαση των εκδρομέων (αθλητών, αθλητριών και συνοδών) θα διαθέσει 60θέσιο λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 08:00 από τα Κ.Ε.Π., ενώ η αναχώρηση από την πόλη των Ιωαννίνων θα γίνει στις 16:30.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίβαση στο λεωφορείο είναι η έγκυρη συμπλήρωση και παράδοση της ειδικής φόρμας συμμετοχής στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι οι τοποθετήσεις περί επικινδυνότητας της Εγνατίας στο σημείο της σήραγγας του Ανηλίου, που είδαν το φως της δημοσιότητας, χαρακτηρίστηκαν υπερβολικές, γεγονός που επαληθεύτηκε από την έκθεση των πραγματογνωμόνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *