8 Μαΐου, 2024

Astos.gr

Σημείο Ενημέρωσης

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: 5η διαδοχική νίκη για τον Αμύντα και τώρα «τελικός» με το Πανόραμα

Τη 5η διαδοχική του νίκη στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών πανηγύρισε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, η ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου που επικράτησε σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του Α.Ο. Κοζάνης με 32 -24. Η προσοχή πλέον στρέφεται στο ντέρμπι κορυφής με το Πανόραμα, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 17:30 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης, ο Αμύντας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μετά το 10λεπτό και με πολυφωνία στο σκοράρισμα, δεν δυσκολεύτηκε να αποκτήσει από το πρώτο ημίχρονο προβάδισμα νίκης (18-11) απέναντι στην εφηβική ομάδα του Α.Ο. Κοζάνης.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Αμύντα Δημήτρης Πασιαλής χρησιμοποίησε και τους 16 παίκτες που είχε στη διάθεση του, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος και η κόρνα της λήξης απλά επισφράγισε τη νίκη των φιλεξενουμένων με σκόρ 32-24.

Πρώτος σκόρερ για τον Αμύντα ο Κωνσταντίνος Μυλόπουλος με 6 τέρματα, ενώ για τους γηπεδούχος ο Γιώργος Διαμαντίδης σημείωσε 5 τέρματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *